Coaching- iets voor jou?

Soms loop je vast in je ontwikkeling. Er zit je iets dwars. Of je merkt dat je niet meer zo je oude zelf bent. Dit kan zijn vanwege externe factoren: je baan is niet uitdagend meer, je relatie is net uit. Of er zijn grote veranderingen in je persoonlijke leven bijv. doordat je een kind hebt gekregen of door een scheiding of ziekte. Of doordat je zelf veranderd bent: je prioriteiten zijn anders geworden en je merkt dat je leven niet zo bevredigend meer voelt.

Je weet dat je iets anders wil, dat je je anders wilt voelen- maar het lukt even niet op eigen kracht. Je hebt alles wat je zelf kon verzinnen al geprobeerd. Je hebt genoeg van goed bedoelde adviezen van vrienden en familie.  Of je weet niet waar je moet beginnen met de verandering.

Dan is coaching wellicht iets voor jou.

Wat is coaching?

Coaching kun je zien als het begeleiden van A naar B. Je bent nu bij A maar je wilt wat anders. Misschien is het al duidelijk B, misschien weet je het nog niet.
Hoe jij het beste antwoord vindt op jouw vragen is heel uniek omdat jij uniek bent. Ik pas de coaching op jouw behoefte aan. Ik stel vragen, hou je een spiegel voor, vat samen wat jij zegt- ook tussen de regels door. Of ik benoem wat ik hoor wat je juist niet zegt.
Ik ben geschoold tot Coach Practitioner door de Nederlandse Academie van Psychotherapie te Amsterdam. Ik maak gebruik van technieken en principes uit NLP, Voice Dialogue, Oplossings- gericht werken, Positieve psychologie, RET, Byron Katie en Cognitieve gedragstherapie. Verder werk ik graag met beelden en met het onderbewuste. Alles afhankelijk van wat jij wilt bereiken en wat werkt voor jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

We doen eerst een intake, vaak telefonisch om even kort kennis te maken en om jouw doelen te horen wat je wilt bereiken of waar je vanaf wilt en hoe ik je daarin kan begeleiden.
Vervolgens maken een afspraak voor een eerste sessie. Deze vindt doorgaans plaats in het Funenpark 271, Amsterdam Centrum/Oost of op een andere plek in overleg.
De eerste sessie gaan we jouw doelen en datgene waarmee je vastzit verkennen.
Na afloop zal ik aangeven in hoeveel sessies ik verwacht dat we je vraagstuk kunnen behandelen. We tekenen ook een opdracht overeenkomst. Zo weten jij en ik precies wat we van elkaar kunnen verwachten.
Ik werk heel organisch maar ook resultaat gericht. Dat wil zeggen jij komt binnen met iets waarmee je vast zit en dat nemen we als uitgangspunt. Er kunnen ook andere punten ter sprake komen maar we gaan daar alleen mee aan de slag als jij dat aangeeft belangrijk te vinden. Bij coaching kijken we naar de toekomst, minder naar het verleden.

Na afloop van elke sessie evalueren we of het nuttig is geweest voor je en wat je eraan hebt gehad. Aan het einde van het coach programma bepaal jij of je nog verder wilt of niet. Je zit nergens aan vast.

Tarieven

Ik vind het belangrijk dat coaching voor iedereen betaalbaar blijft, vandaar dat ik werk met een schalen tarief wat is gebaseerd op jouw/jullie gezamenlijk netto inkomen. De kwaliteit van de sessies blijft altijd even hoog en de werkvormen die ik toepas blijven gelijk (ik check overigens niks, ik ga uit van goed vertrouwen wat je aan mij aangeeft wat toepasselijk is voor jouw situatie).

*Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

< 45.000Euro per jaar: 65E per sessie*

45K-80K Euro per jaar: 80E per sessie*

>80K of bedrijfscoaching: 125E per sessie*

Bij sommige zorgverzekeraars krijg je coaching/counseling vergoed als je met meerdere sterren of uitgebreid bent verzekerd. Dit staat vaak onder het kopje “alternatieve geneeskunde”. Check zelf bij je verzekeraar of dit het geval is.

Details training

Training: op maat
Duur: 2-4 dagdelen
Prijs: in overleg

Neem contact op

Interesse? Neem contact op!